Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nagelstudio Moeders Mooiste 

Acryl - Soak-off gel - IBX Repair Naturel Nails - Teennagels

Over Nagelstudio Moeders Mooiste

Voor uw mooiste nagels kunt u terecht bij Nagelstudio Moeders Mooiste. 

Mijn naam is Dacha Buil, nagelstyliste. Ik ben geboren in 1976 te Zevenaar.

In 2009 heb ik het het diploma voor allround nagelstyliste behaald, maar was ik nog werkzaam in een volledig andere sector. Nagelen en vooral Nailart was destijds al een grote hobby van me. Daarnaast mag ik graag schilderen, lezen en creatief bezig zijn met de kinderen.

Ik ben een nagelstyliste in hart en nieren en vandaar dat ik 1 februari 2011 de deuren van mijn eigen nagelsalon heb geopend aan de Beuk 12 te Didam.

Vanuit de volledig verbouwde garage aan ons huis probeer ik aan alle wensen van de klant te voldoen.

In 2011 heb ik deelgenomen aan het Award of Excellence traject.

Deze training volgde ik bij Wendy Vink (wereld kampioen french manicure 2009) van Pika-Nails (zie www.pika-nails.nl) te Moergestel. De training is bedoeld voor ervaren nagelstylistes om zichzelf nog meer te professionaliseren en perfectioneren. Er wordt op het hoogste niveau getraind bij Internationale Master Educators en uiteindelijk werd er op 9 oktober van dit jaar gestreden op de Nationale Nagelkampioenschappen (Benelux) te Rotterdam voor de felbegeerde Award Of Excellence. Ik was 1 van de gelukkige die de Award behaald heeft!

Meer informatie over the award of excellence kunt u vinden op

www.Award-of-Excellence.nl

De award levert mij onder andere een vermelding op op www.excellente-nagelstudios.nl Op deze site staan de betere, proffessionele salons vermeld die gegarandeerd een mooie, perfecte set nagels zullen zetten en welke vallen onder de garantie-regeling van BT-Nails.


Op 10 & 11 september 2011 heb ik in Eindhoven een weekend lang wedstrijd training gevolgd bij Lysa Comfort.(USA) Zij is hoofd van de jury van de Nailympics (wereldkampioenschappen) die elk jaar in London wordt gehouden.


Vanaf 16 oktober ben ik bij de Pepijn Borrel Academy Nailart trainingen gaan volgen. De Allround Nailart opleiding duurt nog voort tot 1 april 2012. Alle facetten van nailart komen aan bod. Van One-stroke tot 3D Acrylic, alle technieken en vele printjes passeren de revu. Designer Nails maken is een passie van me en ik train dan ook vaak tot in de kleine uurtjes door!


Verder heb ik in 2011 een perfectietraining, teennagel-workshop en Cosmetische Voetverzorging-workshop van Spa Ritual gevolgd. (allen bij Wendy Vink van Pika-Nails.)

Een goede nagelstyliste blijft zichzelf immers altijd ontwikkelen!!


In mijn nagelsalon, maar ook eventueel bij u thuis help ik u graag de mooiste en best verzorgde handen creeeren.


De behoefte van de klant staat centraal en zie ik als het grootste belang. Ik ben daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Het is voor mij van het grootste belang dat u ontspannen en tevreden de salon verlaat. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van mijn reeds opgebouwde klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.


Nagelstudio Moeders Mooiste te Didam zou graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.


Nagelstudio Moeders Mooiste

De Beuk 12

6941 ZE Didam

U bent tenslotte toch ook moeders mooiste..?

Mocht het een probleem voor u zijn om naar de nagelsalon te komen, kom ik toch gewoon bij u thuis!


Telefoonnummers:


0031-(0)621530067

0031-(0)316764016
Behandelingen:
Alle behandelingen gaan op afspraak

Ma. t/m vri. 9.00 - 17.00

19.00-22.00

Za.: 10.00 – 17.00


Op zondag ben ik gesloten

Graag tot ziens in mijn salon,
Dacha Buil, nagelstyliste